0

This week at the movies...

Posted by Cikgu Fitrie on 1:28 PM in
Minggu ni minggu habiskan sisa cuti dengan nengok wayang... Ingat hari ni kalau Ful x datang, nak nengok lagi la.. Bukan apa, nengok kat Todays Mall, Tiram ni best sbb xramai orang.. Tempat pun baru, so rasa cosy lagi la kat sini...

Dua hari lepas nengok Tron 3D... Best sangat sbb 3d kan? Then apa yang menarik ialah soundtrack lagu ni... Daft Punk ur rock! Cite ni light2 je plot je.. Nak selamatkan bapak dia dari dunia game tu... Tapi effect cite tu mmg best...



One thing la, kalau perasan, this set of film spells lady gaga all over.... Dari costume, set design, nampak macam video clip lady gaga... And one character from the film mengingatkan aku pada Jim Carey nyer watak The Riddler... Haha

Pastu, mlm semalam lak, aku nengok Gulliver's Travel 3D gak... Harga tiket sama, RM18... Jalan citer telah dikelakarkan oleh Jack Black... Jalan citer pun sama mcm dalam story book dia... Tapi enjoy gak citer ni.. Cuma ada budak satu geng depan aku ni mmg x respectful masa masuk dalam panggung... Macam bapak dia punya lak... And i am certain, from they way they act, mmg bukan bapak dia punya pun.. Mcm budak bukit je... Geram!!!



Last2 masa nak carik kete kat parking, jumpa lak member satu maktab dulu.. Joe.. Ngan Rasidah, his wife.. Haha... After 10 years kan.. Jumpa balik kat sini...



0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.