0

Manufacturing Defect

Posted by Cikgu Fitrie on 2:41 PM in ,
Macam serious jer bunyi nyer kan? Pape hal pun, entry ni pasal kecacatan pembikinan produk atau BInyer manufacturing defect katanya...

Walaupun kadang2 tension kalau kita beli barang pastu bwk balik umah n found out that things that we bought ada manufacturing defect especially kalau beli gadget dll.. Tapi manufacturing defect kali lebih kepada kelakar n amusing.. Nak tau apa? Ni je haaa....


Aku suka chewing gum ni sebab bukan apa, dah mak aku jual so aku beli la... Tetiba masa amik yag rasa grape tu, aku terkejut sebab satu bahagian tu kosong.. Check balik nengok, blakang dia lum terbukak lagi..


Yang lagi terkejut bila nengok yang bahagian bawah sekali dalam dia ada 2 instead of one... Tapi in this case, manufacturing defect ni tak merugikan aku instead aku rasa very unique...



xoxo,


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.