0

Best gak wat password ni ek...

Posted by Cikgu Fitrie on 3:22 PM
Hahaha... Macam ni baru la privacy sikit.. Nak cerita panas2 kat kwn2, hanya kwn2 je yang tau... Tu pun kalau diorg request untuk password tu.. hehehe.... Bytheway, dengan adanya password kat posting kita ni, ada lah sedikit privacy for those preying eyes, yang sengaja nak hangat2kan isu... Kan kan kan???

Sebagai contoh, isu 10 ten... kalau nak tau sape pengasasnya klik je kat sini, so org yang tak berkenaan tak leh nak nengok sape :





owh, by the way, fb aku dia dah block la or dia dah off dia nyer fb... haha.... Aiyoh, haruslah dia rasa bersalah sehingga solat hajat dipagi hari... Kuang kuang kuang...

Selain hidekan picture, kita leh hidekan text and links gak... Sebagai contoh, ni contoh saje... Jangan spekulasi lebih2 ok...

Senarai top ten...




Jadi, pengajarannya kat sini, now a blog post can be very harmful in many ways, so bg yang jenis2 mulut jahat, leh la wat mcm ni... Sbb nak tulis takde password kang, kena surat tunjuk sebab lak.. hanjs sangat kan... bytheway, roger2 la kalau nak password tu k... :)

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.