0

Plan Cuti...

Posted by Cikgu Fitrie on 2:56 PM in
Hurm... Dah 2 minggu duduk kat rumah... Bosannyer... Nak jalan, sume kengkawan yang bukan cikgu kerja... Nak ajak family, planning lagi 2 3 minggu... Hurm... Bosannyer...

Nak ajak Shida or Kunang nengok wayang, mcm xde mood je nak kuar umah... Macam best lak rasa duk dlm bilik, berangan sorang2.. Haha.. ( statement org dah bengong! ) haha... :P

Just tak sabar nak tunggu planning BBQ family... Mary ( my cousin ) dah agreed nak join and nak ajak sume cousins yang lain... Adik aku lak cakap nak wat 7hb sempena besday anak dia, Intan Natachia.. Hopefully planning sume jadik..

Tapilah, aku rasa cuti hujung tahun ni la yg aku tak looking forward to... Maybe, 'dia' xde kot... Biasanya dia yang plan sume tapi tahun ni, entahlah...

Rasa macam nak road trip pun ada gak... No fixed destination.. Just drive and stay where we wanna stay.. Tapi xde gang la pulak... I was facinated by the idea of travelling alone, destination : unknown... Bak kata pepatah kemana angin bertiup ke situ la err.. apa lagi ek? Camtu la lebih kurang... Tapi aku ni jenis tak independent... Nak isi minyak kete pun nak kena berteman... Susah! Haha..

hopefully, the remaining holidays ni will be, somewhat, a blast gak.. Coz 2011 ialah tahun bekerja gigih, unlike 2010, tahun rehat2 n buat bodoh.. hehe... Tu la pasal sangap je gi skolah... Bytheway, cite pasal skolah, manalah kwn2 n anak2 murid aku gi holiday ni kan??? Jangan lupa souvenir utk Cikgu Fitrie yer...

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.