0

Passion....

Posted by Cikgu Fitrie on 9:19 PM in , ,

One of my passions is perfume.... Well, who doesn't like 'em. Right? Tak kisah Adidas ker, Enchanteur ke, Zaiton ke, everybody has their own preferences... Tul tak....

Mine, however, bertukar2 since banyak perfume yang kuarkan special edition la, summer edition la, dll... Tapi, these two, Clinique and Issey Miyake have always being my fav ones.... Bukan apa, mostly sebab bau dia yang ever lasting!

Clinique is my most favorite scent ( Happy, Happy Heart, Happy in Bloom and Happy for man ).... Bau dia fresh.... Always make my day when I'm down!

One tips when buying perfume ni, always buy them during promotions.... Bukan apa, sebab kalau ada promotion, will get extra item such as gloss, bag, miniature dll... Paling banyak item yang pernah aku dapat masa beli perfume Issey Miyake kat Parkson Melaka Parade ialah 11 item... Miniature, lotions, deodorant, body wash dll.... Best part was, my friend yang datang temankan pun dapat gak miniature satu! Happy kan!

Thats why, sampai skarang, kalau nak beli perfume mesti beli masa promotions! Worth your time and money!



Selain tu, my other fav is sushi... Tak tau le nape.... Especially fish roe sushi... Suka rasa mild explosion masa gigit fish roe tu....

Tapi yang paling tak suka kalau makan kat Sushi King after 8 pm mesti banyak yang dah habis... Dah beberapa kali pergi nak makan mini octopus tu, tapi mesti dah habis... Tension sangat.... Tapi, apa2 pun kalau tak puas makan kat Sushi King tu, kat Jusco pun ada fresh sushi.... Harga pun murah sangat.... Tu yang kalau under budget tapi nak makan sushi banyak2, ni lah tempatnya.... Not much different from Sushi King bytheway! Bak kata orang, value for money! hahaha....




0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.