0

Gila Bola...!

Posted by Cikgu Fitrie on 8:05 PM in ,

Skang ni si Ful tengah gila bola lak....! Ntah2 tiba2 je nak main liga kat Kuala Pilah.... Tu lah yang berlaku Ahad lepas....





Tak alih2 je dia cakap nak join budak area kampung dia lawan liga Piala Dato' Hassan Malik katanya.... Ya kan je lah!




Sebelum sepak mula.....



Sesi warm up.... Ala2 pro jer!



Ntah apa la yang diorang bincangkan tu agaknya.... Pas match tu aku tanya Ful, dia pun tak tau bincang apa.... Dia cakap, borak2 kosong je sebab kumpulan lagi satu tu pun buat mcm tu! Motif?



Diorang lawan dengan budak2 Inas... Agaknya lah... Not sure.... Tapi masa first quarter tu, permainan memang berat sebelah gol Ful... Nasib baik le goalie dia tu hebat! Kalau tak gerenti, awal2 dah kene belasah....!





Pics masa match....



Sesi salam bersalaman dan maaf bermaafan apatah lagi setelah Ful menolak dengan ganas dan menendang striker kumpulan lawan.... Motif? Lagi?



LOSERS.....



WINNERS......


Keputusannya :

Inas 4 Ful and the gang 0..... Nangis!


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.