0

My new scents... Again....

Posted by Cikgu Fitrie on 10:27 PM in ,


Walau pun Armani Diamond dah lama keluar, masa g Langkawi tahun lepas pun aku ada sampling tapi aku tak berkenan langsung ngan bau dia ni.... Ntah, masa aku ngah survey2 perfume yang bau ala2 woody ala2 tough gal baunya, I came accross this Diamond Intense... Bau dia lagi kuat dari Diamond tapi tak lah sampai menyesakkan hidung...



Tapi, it reminds me of CK Crave yang dah discontinued tu dulu.... ( Ikut idung aku ler )... Mula2 Crave tu aku pening sangat bau dia, last2 bila orang cakap bau tu sesuai ngan aku, gradually i fell in love with it... Merasalah pakai 2 botol Crave tu sebelum amoi kat Mahkota Parade tu cakap, "Miss, Crave has been discon!".... I was like, "What? For real?" "Nevermindlah miss, since u are pretty, y dont u try Eternity Summer ( Ltd Edition )..."... Aku pun jawab ala2 kekwat, "I take one of those!"... Cheh!

Back to Diamond Intense ni, what I like was the packaging... Ala2 ada rhinestone jer kat kotak dia.... Rasa sangat macam Beyonce bila pakai Diamond ni... Heh!



Bukan tu jer, bulan ni bulan boros of the year.... Pic kat bawah tu explains all... Tengah craving for bags ler.... Matilah tak dapat discount lagi sebab Guess membership dah ntah kemana! Converse lak, my newly found fav bag!



Opppsss... Lagu satu pic bag tak upload lagi! Motif? Ahh.... Yang penting aku puas hati.... Sok dah takde duit, dok le kunyah tali beg Guess ngan MNG tu! Kalau haus, teguk je Diamonds tu tak pun Happy in Bloom yang tertinggal kat locker bilik guru!...


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.