0

Lagi pics Hari Guru 2009....

Posted by Cikgu Fitrie on 9:34 PM in , ,
Finally, jumpa pun cable hp after so long been looking for it... So, dapatlah masukkan pics dalam hp ni dalam laptop ni.... Ni antara pics hari guru lepas yang aku amik tu... So, Izad nengok le puas2 cawat kau tu k! Hahahaha....






Ni lak team paling best masa hari guru ni.... Hahahaha...... Dari kiri, aku, Mak Hayam Shah, Ust Din, Jazzmill, Noraini dan Mak Hayam Mai....! Jangan marah!




Izat memastikan cawat yang dipakainya tidak tertanggal! Hehehehe......




Sumpit Din jangan tak sumpit!





Ni lak pics masa jamuan hari guru tu... Konsep asal nak makan ala jawa, tapi last minit tukar menu lak... Frankly speaking, secara jujur dan ikhlas, memang tak sedap. Walau pun perut lapar tapi terus hilang selera.... Memang tak sedap.... Memang tak.... Tak dinafikan tak sedap.... Tak sedap sangat.... Spoil je hari guru tahun ni.... Ish.... Memang geram lah sebab tak sedap!




Menunya, ikan siakap 3 rasa, tomyam campur, ayam goreng halia, kangkung goreng belacan dan pudding buah.... Erm..... Sorrylah yer, memang tak kena dengan tekak! Markah 1/10.... Cuba lagi!




Kak Odah dengan seriusnya memilih sudu yang sesuai untuk digunakan!




Ni tradisi turun temurun hari guru sekolah aku... Mesti ada kek....



Ni Din ngan Asri, sedang menapau makanan...! Hehehehe....

Tak sah entry hari guru ni tanpa pics hadiah yang diterima.... Walaupun tak banyak, tapi ucapan terima kasih pada semua yang mengingati diri ini....!



Salam sayang......!

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.