0

Confession of me on a boring weekend....

Posted by Cikgu Fitrie on 10:09 PM in
Absolutely a boring and lifeless weekend... Minggu ni rasanya minggu paling boring the whole year so far... Nape? Sebab, first time ever, hujung minggu tak balik Negeri Sembilan, tak jalan2 or tak balik JB... Kenapa? Entah ler....

Ingatkan nak rehat2 je hujung minggu, tapi dok rumah rumah rupanya tak best kan kalau hujung2 minggu ni.... Walau pun semalam ada gak gi jalan2 pusing2 dari Segamat Baru ke Batu Anam ke UiTM ke Jementah ke Bukit Kepong ke Segamat dan balik semula ke Segamat Baru.... Tapi rasa biasa jer.... Entah ler, weekend ni rasa liveless and lifeless....

Hari ni lak, ingat nak bangun sampai kol 1 ke 2 tengah hari, tapi kol 8 je mata dah tak ngantuk, nak breakfast luar, rasa tak semangat lak... Korek2 fridge tu, goreng fries and chiken drummet.... And that was my breakfast.....

So, sampai tengahari dok main Ultimate Alliance je.... Skang ni baru le rajin nak layan PS balik.... Tu je aktiviti sepanjang hari.... Tapi kalau main game ni tak ingat dunia kan... Dari kol 11 pagi sampai kol 5 ptg dok layan mende ni jer... Hahaha...



Oh lupa, hari ni sempat masak rendang ayam telur... Merasa lah kak Shah ngan Abang Usop makan rendang hari ni kan.....!



0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.