0

Mee Famous Kuala Pilah

Posted by Cikgu Fitrie on 10:00 AM in


Semalam ( Ahad ), aku ngan Ful berkesempatan makan kat kedai mee goreng yang popular kat Kuala Pilah... Itu pun sebab mak Ful tak masak, so Ful ajak makan kat luar....

Tempat ni memang ramai yang makan.... Ful kata, ada satu lagi kedai makan camni yang dimiliki oleh abang tauke kedai ni... Tempat dia kat Pilah Perdana... Kat sana pun sedap gak!

Kedai ni letaknya kat pasaraya Upwell kat Melang... Tempat dia kat belakang Upwell tu... Kalau malam minggu tempat tu memang penuh dengan orang2 yang menjamu selera.... TAPI, untuk pengetahuan semua, kedai tu bukan kedai melayu tapi kedai cina... Tapi pelanggannya mostly melayu.... Thats why, tak rasa was-was makan kat situ... Dia masak pun depan kita, so nampak le apa yang diletaknya... Nak nengok dia masak skali pun takde masalahnya....



Apa2 pun, kalau sape dah sampai sini, cuba2 lah rasa mee goreng kerang dia...! 5 bintang!



Mee + Kuew Tiew Goreng Kerang



Mee Goreng Kerang

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.