0

Sepetang di Pontian

Posted by Cikgu Fitrie on 8:21 PM in , , , , , ,
Ini kisah 2 tahun lepas kot... Kemas2 file dalam lappy ni, terjumpa la pulak pic2 lama... Yang ingat masa ni hujung tahun, conflict dengan Mr S. So melarikan diri ke Pontian katanya.. Hehehe... Selamat berbahagia Mr S. Semoga Cik N boleh membahagiakan kamu.. Hahaha...

Pontian, bukanlah bandar asing yang tak pernah aku pergi.. Selalu gak... Sebab ada my bff Arwah Fadli Sham, dan kwn yang aku kenal melalui arwah, yang kini salah sorg bff aku, Nur Shida. Masa tu Miss Shida nak belanja makan ayam goreng yang bukan KFC... Kalau close up pic tu, leh nampak nama kedai tu.. Lupa lah... Dah 2 tahun uols!





Kedai ni kedai2 standard budak skolah menengah dating zaman dolu2... I tak okay.. I date kat secrets recipe tau... I penggemar shepard pie, katanya! 


Pose2 rambut jap! 



Ayam dia okay la.. Tapi i prefer McDota, Segamat... Hehehe... Then kotorang gi jalan2 sekitar pontian, cari2 makan dan cecuci mate... Ended dekat bus stand lama pontian, yang ada jual murtabak special...




Haa ni kedai dia.. Leh tahan gak la...


Then malam Miss Shida ajak lak makan kat mana ntah.. Kukup kot..  Restoren Mandella... Meriah la katanya.. Tapi, nan odo... Malam tu, tak ramai sangat pun, tapi.... ( sambung debarannya kat bawah, tggu sat )





( bukan ni - ni pose je )



Tadaaaa.... Me hoon tom yam dia yang macam tak muat pinggan! Kelas ko maria dapat makan habiskan satu pinggat!!!




Yang lain biasa2 je, macam kedai makan tom yam lain.. Dan sebagai penutup kata, saksikan aksi ganazz dari Miss Shida...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V

Sebelum


tadaa....


xoxo,
miss fitrie






0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.