0

Hari ini 28 Mac 2012

Posted by Cikgu Fitrie on 10:23 PM in ,
Walaupun xde sape yang care pun, hey, its my blog... Sok dah tua2 aku tau apa yang aku buat pada 28 Mac 2012... ( berpandangan kehadapan tak? hehehe )

4.45 pagi : Bangun pagi, goreng jemput2 bawang, buat nescafe

5.30 pagi : Mandi, makan dan siap2 nak g sekolah

6.10 pagi : Solat subuh

6.25 pagi : Drive g sekolah. Sebelum tu gi singgah 7E beli Marlboro Ice.

6.40 pagi : Sampai sekolah, tunggu Haji Leman bukak ofis sebab boss takde

7.00 pagi : Masuk bilik SAC dan prepare untuk kelas. Hari ni ajar budak tahun 6 Beta linking technique

7.20 pagi : Ajar budak, tapi x ajar linking technique pun sebab budak2 ramai gi lawan bola n praktis bola jaring

8.50 pagi : Duduk update blog and buat nota ELT Methodology sambil tanda buku ( multi tasking ). Delete FB...

10.00 pagi : Gi makan kat kantin - mee goreng budak ngan telur mata kuning dia masak, air nescafe. Bayar sekali makan yang belum bayar masa hari Jumaat lepas.

10.10 pagi : Kelas tahun 4 Alfa - ramai tak hafal verbs. Hangen sangat!

11.10 pagi : Gi bilik muzik, sbb nurul pakai kelas.. Nanges sebab rasa sedih tetiba. Burn datang pujuk2... Sambil smoking2. Fuad call, aku reject sbb masa tu dah putus ngan fuad..

12.10 pagi : Balik SAC. Ada kelas tahun 5 Beta. Buat ayat.

1.20 tgh : Gi umah Fuad walaupun x kawan dia pagi tu. Luahkan perasaan kat dia. Tension n sedih. Tak banyak membantu pun..! Tertido jap sbb tggu Fuad beli nescafe, 1 jam setengah baru balik, lepas nengok Glee, Family apantah ngan Betty...

4.00 ptg : Sampai umah hujan... Tdo... Lupa xsolat lagi!

5.30 ptg : Bangun masak nasik, goreng ikan, makan.. mandi...

7.00 ptg : Gi amik duit, sebab nak bayar sewa. Ada budak ngorat. Tak suka sangat tau... Gu umah uncle sewa umah, dia takde. Simpan dulu duit. Singgah 7E beli jajan, pepsi, kuaci, topup ngan rokok lagi..

8.00 mlm : Bukak laptop sambung update blog yang zaman bila punya draft... Tak tau nak watpe sebab nak lupakan kesedihan jap.. Buat Powerpoint Teknik menjawab Bahasa Inggeris tahun 6..

9.30 mlm : Tak siap lagi powerpoint. Penat. Buat blog n balas msg sedih2 kat dia... Fuad msg, dah balas pastu dia tak balas lagi.

10.00 mlm : Buat entry pasal 28 Mac... Nak makan jajan jap...

10.15 mlm : uncle datang amik sewa umah...

10.23 mlm : ( terhenti kat sini sbb baru pukul 10.23 )... Plan nak nengok tv dan xnak sedih2...





0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.