0

Aku hanyalah aku...

Posted by Cikgu Fitrie on 7:44 PM in , , ,


Mungkin ramai yang kenal aku sebagai aku yang nampak hanya diluaran sahaja. Bukan salah mereka pun untuk menilai apa yang mereka lihat mahupun menyalahkan mereka atas persepsi itu. Ibarat kata mr arm, hanya maniam yang mengenal manikam. hahaha.. silly you!

Kenapa nak timbulkan isu ni dalam blog ni selepas 32 tahun bernafas dan selepas 5 tahun berblogging? Ada kisah disebalik itu, sebenarnya. Hanya a few je yg tahu, and hanya a few je yg memahami... One thing la, I hate it when people judge me because of my exterior. That is simply not fair! My look doesnt justify of what i am.. Sometime, kecewa gak sbb my appearance preeced my reputation. Cheh! reputasi la kunun.. Hahaha...

"I work very hard for people to respect at what I do, because people does not respect at what I am." 
Pete Othman, 2008

Susahkan.. Being a person of different personalities, likes and looks memang mencabar. Antara kata2 diskriminasi oleh salah seorang yang kununnya bijaksana dan pandai. "I'm glad I'm not teaching that class".. Ouch! For real, u have to say that out loud? For real?? Guess u lacked that EQ since theres no room for it since, I supposed, your IQ was filling out that small pea sized brain of yours.

Benar, masa tu adalah jugak rasa marah and tak puas hati, being discriminate for how present myself, but that doesnt give her the right to utter those degrading statement for my fragile psyche!


Apa2 pun, look on the bright side, many have said to me that I am good at what I do. Guess 'em right. Therefore, I'm not gonna make people belittle of me and I will prove to the world that I am better in every way.


"I am beautiful, no matter what they say.  (But hey, they told me that I'm beautiful, guess its not an issue here, right!)"
Pete Othman, Facebook, 2012


P/S : I missed him very3 much... 





0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.