0

My baby is sick!

Posted by Cikgu Fitrie on 2:57 PM
Its 2.37pm, saturday... Still on my bed, bermalas2an nak buat pape... Entah la dah seminggu ni emosi mcm tsunami... Which, a term i used to describe a unstable emotions state. TSUNAMI EMOSI...

Dah dua tiga hari ni, nengok my baby tigger a.k.a cicak ( by aspa ) makin kurus. No wonder la makanan dia selalu je tak habis.. Entak sebab cat's food yg aku belikan untuk baby tu tak sedap ke apa. Sbb yang baru beli ni tak test lagi rasa dia... 

Then, dia pun asik bermalas2an je kat umah.. Xde lah nak gi jenjalan balik lewat malam mcm selalu.. Terperap je dalam closet baju aku... That's where she spent most of her time lately... Kesiannya... Neway, early this morning pas bayar duit kete n kdit kad, gi kedai runcit jap belikan dia ikan. Then balik terus rebus ikan tu bagik dia makan... pun tak abis gak dia makan... I'm worried sick! 

Get well soon baby, mummy worried sick!

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.