0

Bertuahnya...

Posted by Cikgu Fitrie on 1:25 PM

Owh yea... 2nd year in a row of lucky strikes... hahaha... Berdedar gak bila nama tak umum2kan lagi untuk cabutan bertuah mesyuarat PIBG SK LKTP Redong ni... Bila nama geng2 lain dah sebut, sorang2 gi amik hamper, rasa kerdil je diriku yang genit bila xdapat2.. 

masa geng2 dok tepi dewan tu semua dah dapat, geramnya rasa nama aku n ena tak naik2 lagi ni... cikgu fatimah dapat, pas tu cikgu ayun, pas tu cikgu bad, pastu, cikgu azmi, cikgu fazliyati, cikgu burn, cikgu najmiah, pastu cikgu giman pendek kata yang duduk kat tepi dewan tu sume dah naik, aku je yg belum ngan ena.. huhuhu.. ena nak nangis sbb tak dapat.. hahaha...

tetiba, cikgu fitrie othman... Woooohoooo.... Bestnya bila nama naik... :) Bertuah jugak ek aku ni.. hehehe... :P

Yang besar dan berat tu mine, yang kurus tinggi dan ala2 ringan je tu cikgu ayun punya! Lihat ekpresi tangan dia... Maknanya apa tu? Tak puas hati kah? hahaha


buat2 happy je tu.. dalam hati berbuku je kan! huahahaha ( ketawa jahat! )


wajah kepuasan setelah mendapat hamper yang agak besar dari cikgu ayun.. betul tak atie n ena??




0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.