0

Salam Syawal ( Belated! )

Posted by Cikgu Fitrie on 10:56 PM in
Sempena bulan Syawal yang masih ada ni, saya dengan rendah dirinya memohon seribu satu kemaafan kepada beberapa individu ini... Bukan apa, raya tahun ni lah raya yang paling busy buat saya, sebab busy nak prep untuk pembentangan Seminar Kajian Tindakan Daerah, pastu tak disangka2 dapat ke peringkat negeri lak...

Buat Ungku Manzarul Bin Ungku Refaat,
Maaf banyak2 sebab bukannya aku ni sombong, to tell u the truth, i really caught up with work... Bayangkanlah, first raya je, pas gi ziarah kubur balik terus je on laptop mengadap report kajian tindakan sampai lah kesubuh berikutnya... Sampailah cuti habis, mmg tak dapat nak jumpa... Mmglah orang kata, cuba bagikan masa, but i really couldn't... So, secara terbukanya aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Dan Batin...

Buat Mohd Saufi Bin Shafiee,
Pun nak mintak maaf banyak2 sebab lupakan dan terlepaskan tradisi kita untuk berbuka bersama dengan Banbang, Manzarul dan Haswari... Dan raya ni jugak, tak sempat nak beraya rumah sedara mara let alone umah kawan2... Bukan tak sudi tapi tak sempat... Juga, sebelum terlewat, nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Dan Batin gak atas silap dan salah selama ni...

Buat Banbang Hermanto Bin Mohamad,
Sama gak, cuma lately ni kita dah kurang keep in touch... Fikir2, kalau terus macam ni, gerenti forever lah kita lost in touch... So, dikesempatan ini gak, aku nak wish ko, Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Dan Batin gak... Pasni, kita ada masa kita makan kat Italiannies lagi k...!

Last but not least, buat Haswari Bin Ali,
I dont know why, i felt that we grew apart last these 2 years... i wonder y... Maybe we're both busy and caught up with our chores daily... I dont know... Just wanna wish u, Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Maaf Zahir Dan Batin...

Guys, i missed u guys so much... i think i miss u guys beyond that lah...! :(


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.