0

Anak2 buah!

Posted by Cikgu Fitrie on 9:58 PM in




haa... jangan terkejut ye... ni dua2 ni anak sedara kita... yang boy tu, muhammad emyrull danielle n yang gurl tu, puteri umaierrah najiehah... ni dua org ni anak along kita... sorang darjah 5 sorang darjah 1... hehehe.. tapi yang darjah satu tu mmg oversized! tu lah masalahnya... kerja dia : makan, makan, makan... hehehe... cuma masa demam je dia stop makan jap! but still, i love him! erm... mira lak suka main game... she loves computer and cartoons... wish i had extra cash to buy her a laptop... so leh la dia jadik generasi celik computer and internet...!
Ada lagi sorang anak sedara, tapi tak jumpa pun masa raya tu... Putri Natachia... Nakal budak tu... Keding lak tu... hehehe... nanti ada pic dia, aku postkan kat entry ni... lots of fun and funny stuff to tell bout them all... cuma maleh nak menaip skang ni...
So, just wait...







0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.