0

Tetiba teringat masa lalu 1...

Posted by Cikgu Fitrie on 1:45 PM in
Masa dok sorang2 ni tetibe jer teringat lagu2 fave masa skolah dulu... banyak gak lagu2 tu yang dah lama tak dengar... ada gak yang artis tu dah berpecah ler, dah tak nyanyi lagi lah, yang dah departed pun ada... well, sometimes these song really brings back old memories kan...



Antara lagu yang tetiba jer bermain kat kepala ni sejak pagi tadi lagu Allure Feat 112 - All Cried Out... erm... dulu dok suka dengar lagu ni sangat2... lak tu, kita ni jenis suka dengar lagu tu berulang2 sampai boring untuk didengar... hehehehe...



Ada gak lagu yang mengimbau zaman sekolah ngan kakak... Waterfall - TLC, lagu fave masa tingkatan 4. pastu along ngan murah hatinya membelikan kaset ( masa tu cd tak berapa nak banyak, kalau ada pun aiyoh... expensivo! ) sebagai hadiah hari jadik... tu lah first hadiah yang along aku belikan... erm... precious moment!




0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.