0

Mentinted kete lagi...!

Posted by Cikgu Fitrie on 4:53 PM in



Masa awal tahun dulu, kitorang dah decide nak tinted kete manja2 je kalernyer... So, oklah. Manja2 je kaler tintednyer... Tapi, tadi tiba2 je si Ful call cakap dia nak gi tinted... Lagi! Haaa.... Tepuk kepala den... Sebab tahu kalau tinted lagi mmg gelap giler...






Balik je dia dari kedai kete, uuummmmaaaannngggggaaaaiiiii... mmg golap kete eden! Mmg nampak smart, tapi tu je lah, takut tak pasal2 saman jpj sampai... huhu... so, pasni, kalau sape dok kat bakang tu, bergelap lah yer, mmg kete den dah golap! huhu...







0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.