0

Marhaban Ya Marhaban...

Posted by Cikgu Fitrie on 12:27 PM in






Semalam ( 24 Okt 2008 ), Panitia Pendidikan Islam dan gabungan program lepas UPSR mengadakan marhaban kelas ke kelas... Memang seronok sebab semalam first time budak2 tahun 6 datang kelas dan bermarhaban... Something different la kata orang... Sebab sebelum ni marhaban dari umah ke umah... Tapi kali ni, kelas ke kelas... Sempat gak kemas2 kelas sikit... Rasa macam orang nak datang bermarhaban kat umah kita gak lah! hehehe.... Satu je, mungkin sebab kejar masa, marhaban yang budak2 ni baca, ala2 express jer... huhu... Pape hal pun, it was a good effort and aku pun turut happy sebab ukhwah antara pelajar - guru semakin berkembang! Hopefully, next year they will conduct the same activity...! So, pasni apa lak? erm... of course le, jamuan akhir tahun! hehehehe...

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.