1

Kak Syarizah, thank you...

Posted by Cikgu Fitrie on 4:26 PM

Oleh sebab tau akak nak bukak blog ni, kita nak ucap terima kasih banyak2 sebab bagi tips dll semasa berada kat Cameron tu... Ur advices was very useful...! Thanks... It's just too bad kita tak dapat jumpa kat sana kan...! Owh, bytheway, semoga selamat dan sukses di sekolah baru dan kim salam si anak harimau bermata bundar ( dina ) dan sang husband yang buat2 tak tahu masa senyum kat dia kat traffic light depan fajar tu... Dan harap akak bukak blog ni lagi sebab nak wat satu entry khas untuk akak ngan ronzi... Apa pun, we gonna miss u guys!

*Kalau dah baca ni, sms k! :p

Sedih tau hati ni... Tak caya? Nengok ni, siap tampal pakai handyplast tau...!



Nah, watch video ni lak...!



1 Comments


salam..man,k.sha nak ajak datang cameron lagi lain kali..banyak lagi temapt menarik yang man kene gi tau..especially "bunglow'4 tingkat k.sha kat brinchang tu...hehe.umah flat je pun sebenarnya.kecik.apapun,thanx for everything....sepjg kat skbp,banyak kenangan yang tak dapat dilupakan...terutamanya masa latihan perbarisan umah kuning yang jadi juara tu.man tolong..tq ye.jumpa lagi..dari k.sha,anak rimau mata bundar n my husband yang tak nampak man kat fajar tu.hehe.moga man lebih berjaya di masa-masa akan datang..aminnn.

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.