2

Nangis, ketawa, senyum, sedih... All in one!

Posted by Cikgu Fitrie on 10:31 PM in ,

Yup... Itulah yang berlaku... Ni sume gara2 nengok Cars... Kalau sume lupe, kalau nengok pic ni mesti ingat citer apa...





Bukan apa, sebab hari ni rasa free sangat sebab takde gangguan langsung... Balik je koko tengah hari tadi sampai le skang ni, mengadap tv jer... So, oleh kerana i'm in control of the remote coz Ful takde, dia balik kampung...

Memang sebelum ni tak pernah kterlintas nak nengok citer ni, tapi masa bukak disney channel tadi ada lak citer ni... So atas dasar boring, i watched the whole movie... Well, what can I say, I was in emotion roller coaster ride! Kejap ketawa, kejap sedih, kejap terharu, kejap sedih...

But, nevertheless, rugi sangat masa citer ni kuar, tak gi nengok kat panggung....! Apa2 pun, i did enjoy my moment alone... And it was worth to watch!

And among other fav moments was during the credits... Masa truck merah tu nengok "wayang pacak" where diorang nengok citer spin off monster inc ( monster truck inc ), a tor car story ( toy story ) dll... Memang cute kan! Kreatif diorang tukarkan character movie2 tu jadik kerete!








2 Comments


suker la tgk katun.. wall-e pn besh.. sedey..


ye ker... tak sempat lagi lah... nanti kita nengok...! :p

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.