2

My funky footwork!

Posted by Cikgu Fitrie on 8:08 PM in ,
Hahaha... Ni ada citer yang very funny... Sangat funny kalau teringat... Kisahnya macam ni...

Satu hari tu, masuk kelas 1 PB ( my class la.. ) macam biasa... Memang kelas aku ni kene masuk bukak kasut sebab last year dapat sponsor tikar getah dari Doktor Puspa... So, aku pun bawaklah indoor slippers yang beli tahun lepas kat Cameron Highland sebab tak gemar pijak lantai kalau takde alas...

Macam biasa, masuk kelas bukak kasut dan sarungkan lah slippers tu... So lepas mengajar, nak kuar... Period berikutnya free... So, sebab perut pun dah lapar, lepas budak cakap "thank you sir" maka dengan perut yang tengah keroncong ni menuju ke kantin...

On the way, lebih kurang 10 meter lagi nak sampai kantin, rasa macam ada tak kene jer... Check wallet dalam bag, ada... Check hp takut tinggal dalam kelas, ada.... Tiba2 je kaki aku rasa semacam sangat...

Tunduk nengok kaki, "mak.... malunya..." Rupa2nya, aku keluar gi kantin pakai slippers indoor tu... Kalau kecik takpe gak, ni tak, strawberry kat slipper tu macam kasut Ronald McDonald... Nasib baik takde sape nampak... Kalau tak malu seminggu!



2 Comments


berhati-hati lain kali...hehhehe.lau k.sha ada.mesti semingggu tak habis gelak....hehehehhehehehehehehhehehheheh


hehehehe... malu tau masa tu... nasib baik takde sape nampak! skang masuk kelas pun jarang pakai selipar tu sebab takut terbawak gi kantin lagi! KAk sha sihat? baby rimau?

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.