0

I am blessed... Alhamdulillah....

Posted by Cikgu Fitrie on 11:14 PM in ,

Mendengar keluh kesah kwn kat sekolah lama, membuatkan aku bersyukur sangat2 kerana berada di mana aku berada kini... Syukur... Besar hikmahnya berpindah ke sini... Nasib baik.. :)

Latest, I heard one of my bff kena kata macam2 sedangkan dia xde kat skolah tu.. Hurm, ciannyer kat Nani... Xpe, Nan, ko rehat la puas2, kalau betul ada problem yg major n ko rasa tertekan, ko mintak je tukar... Skolah aku ker? Haha...

Thank god, aku ngan shue happy sesangat kat environment baru... I wish all of my friends would feel like what i felt right now.. Pentadbir yg baik, kwn2 yg baik and he best part for me, ada abg yang baik.. hehe...

Kpd kwn2 yg stay kat sana tu, sabar je banyak2.. Doa la bnyak2 agar dipermudahkan segala urusan harian kat sana... Jgn stress sangat2... Kalau rasa xtahan dah, jom luahkan perasaan masing2 dalam slot 'Perjumpaan Tanpa Sebab Edisi Pertama'... Dapat idea ni pun dari Ijad! Haha... Ijad, if u read this, ko plan ea...


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.