2

2 hari tidak bertegur...

Posted by Cikgu Fitrie on 10:24 AM
haish... tension tul.. dah dua hari dah tak bertegur.. actually ada gak dia tegur, tapi mls nak layan.. buat2 tak tau sbb geram n sakit ati n sedih.. hurm.. we'll see, how many days will this predicament will last... :)


enuff with this stupid condition, i reckon, nak pikir nak masak ape lak hari ni...baru tadi dapat dua batang ginger torch dari kak mislah... nak masak asam pedas la rini... xbuat buat kerabu udang ke sotong... yummy... mana nak carik resepi kalau bukan kat resepi.mesra.net.... :) Fav spot kalau nak cari resepi melayu... ada gak resepi yg aku uploadkan.. bubur ayam ala segamat istimewa katanya... resepi : klik sini...



bukan gambar sebenar! sekadar hiasan, bak kata org tua2:P

owh, lupe.. semalam shue n wan ajak ikut dia balik perak.. mcm nak, macam mls pun ada.. satu sbb jauh, satu sbb kejap je.. kalau 2 3 bulan kat sana, nak jugak aku gi... tapi since my live n love life ni pun dah macam upside down, crumbling and crippling, rasa mcm nak je tenangkan fikiran jap.. entah la...


lama dah tak gi perak.. dpat jalan2 sehari dua best gak kan... teringin nak gi tambun lagi...

miss him a lot la...




2 Comments


sape yg uolz xtegur tu??bestnye holiday...


nanti iolz inbox yer... :) tapi dah ok dah skang... <3

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.