0

Nasi Ayam Yang Best Katenyer!

Posted by Cikgu Fitrie on 11:09 PM in


Minggu lepas teringin lak nak makan nasik ayam... So, ajak si Ful ni maka kat restoran nasik ayam yang best katanya... Kata sape? Kata orang kebanyakan lah! Yo lah!

Kedai tu letaknya kat Taman Yayasan, Segamat... Seberang jalan besar yang ada Nirwana baru tu... Erm... So, dengan excitednyer gi lah ke sana dari Segamat Baru ( 10 km lebih kurang )...

Sampai je sana, duduk je makanan terus sampai... Tak yah order, terus sampai tau! Kepantasan dapat makanan kitorang bagik A, servis ala2 kekwat kitorang bagik C... Review pertama k!

Tapi this time kitorang bungkus jer... Malas nak bersesak2 kat dalam kedai tu... Especially tengahari macam ni... Paneh!

So, tibalah masanya nak komen tentang nasik dan ayamnyer... Pas makan sampai habis dek kerana lapar, kitorang pun awardkan nasik ayam tu B- jer...Tak sedap mana pun... Erm... Bau je meletups, tapi rasa, meletips jer...! B- tu pun dah kira baik tau... Tapi yang penting dalam sup dia ada taugeh okeh... Konon2 bonus mark la.. Tapi dah rasa macam nasi ayam kuah soto... Tu lah kisahnya, Nasi Ayam Warisan Gemas...


Harga : RM4.50 / sebungkus...!

Cuma yang best tengahari tu cuma Hazelnut White Coffee kitorang bungkus kat Old Taste belakang KFC Segamat... Memang kawww.... and di rekemen kan pada sume... Price RM3.oo... Aiyoh super cheap for heavenly beverage like that!

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.