2

Thanks you guys!

Posted by Cikgu Fitrie on 9:19 AM
Here. I would thanks all the readers for giving me so much supports for me to keep blogging! Tanpa u ols, sape nak baca blog ni...! Lagi kerap u ols baca, lagi kerap berita sensasi akan terpapar! Tapi, jangan risau, mulut i tak jahat malam sesetengan orang! Depan baik, belakang muka macam ******! Tapi nak wat came, that the nature of human...

Like i heard Dr Fadilah Kamsah berceramah, kita akan tau kalau seseorang utu tak suka atau teringat kat kita dan kita dapat rasakan... Sebab perkara yang berkaitan dengan jiwa ni, memang mutual dan tak boleh disangkal... Sometimes, kalau kita nengok orang tu menyampah giler kat muka dia, walau pun dia senyum dengan senyuman semanis madu lebah australia, tetap kita akan tau dia tak suka kita... Sebab, jiwa kita dapat baca jiwa dia... Some said, its the aura that exudes from the person can be read by our senses... I couldn't agree more...

Pasni teringin nak wat entry, sape suka cakap belakang lah.... In other words, kuek mengumpek! sapekah calon2 nyer dan apakah yang diumpeknyer? Tunggu dan lihat! Pasti rating blog ini akan lebih tinggi lagi... Jangan lupa klik kat ad googles tu yer...! tak sabar nak dapat income tambahan!

2 Comments


Yap.. agree with u and Dr Fadzilah Kamsah.. mmg when we close dgn seseorg nih.. kita dpt read apa dalam hati dia. Contoh terdekat : Mak dgn anak larh.. among friends pon boleh kita rase.. True..!!


selalu macam tu kan.... sebab selalu rasa... kalau rindu kat seseorang tu, pastu mesti dia ada call or msg kan! hehehe...

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.