0

SAPS oh SAPS...

Posted by Cikgu Fitrie on 12:33 PM in ,
Berapa ramai cikgu2 yang mengeluh sebab SAPS online ni... Same here... nak buat waktu bekerja, mmg lah sistem dia out.. nak wat luar waktu bekerja, sorrylah, komitment lain banyak lagi yang nak kena attend... so nak tak nak terpaksalah mencarut kat sistem ni dalam hati je.. jerit2 kuat2 pun bukan ada penambahbaikkan pun... been sitting down in front of this system since 9.00 am and up until 12.32 pm ni pun baru 12 je ulasan yang dapat dimasukkan.. kan best kalau buat kat rumah pastu di kira sebagai overtime... just a thought!

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.