0

anugerah 2012

Posted by Cikgu Fitrie on 9:05 AM in
alhamdulillah, sekali lagi kerja keras walaupun xkeras mana pun, mendatangkan hasil yg tak diduga. tq panel kajian tindakan, en jazzmill, kengkawan yg bg support dan dorongan dan keluarga dan yg tersayang yg always believe in me.

walaupun bgun2 tdo je kena migraine, aku gagahi jua perjalanan ke sjkc li chi untuk rasa dihargai dgn penganugerahan ini.

kajian tindakan bnyk membantu dlm perjalan hidup aku sbgi guru ni. jap lg smbung la, floor manager dh marah2 ni. hehe.

posted from Bloggeroid


0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.