0

cuti datang lagi

Posted by Cikgu Fitrie on 1:03 PM
wow... tak sangka dah seminggu dah cuti sekolah... tak rasa macam dah setahun dah berkhidmat kat redong... hurm... setahun mcm beberapa bulan je rasa... tapi experiences-nya mcm 'org tu' cakap, macam 10 tahun.. hehe.. how i missed him... :(

note to myself : update a year in redong - cuti panjang xde wat pape...

owh, and nak wish my bestfriend, Ben, selamat pengantin baru... will be at ur reception Ben.. will be there... cant wait.... am proud of u... :)

apa nak plan cuti ni ek? klu dulu bnyak je plan sbb mr x selalu je ada plan.. semenjak dua menjak single ni, hurm. entah la.. malas nak xtau nak gi mana sbb xde partner dah nak jalan... nak gi kedah umah shu n wan, mmg rasa nak gi, tapi nak drive sorg2.. haish... naik bus? phobes sangat....

been planning nak intensified my diet programme, duh... asik makan je... intensified la kaedahnya! huhu.... owh yes, paling kuat pun, spending time nengok wayang ek... hurm... terrific idea! oklah... chow.. nak book tickets online... :)



0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.