0
Posted by Cikgu Fitrie on 11:33 AM in ,
tetibe je rasa nak tulis blog rini.. sbb xtau nak luahkan kat sape... dah berkurun tinggalkan blog sbb busy ngan keje n stuff, terbengkalai jua akhirnya blog ni... i dunno why, i started life this morning with such joys and enthusiasm tapi tba2 je terus down... puncanya, text msg dari sorg ni.... seriously, you wreck my day man....! sedih.... :(

dah le smlm sakit hati gila ngan mamat sorg lg tu... i know im not perfect, but i know im alright... selama ni ko knal aku bertahun2 aku mcm ni gak... what gives? npe lak tetiba smlm jadi isu??? rasa mcm dah malas dah nak ada pape hubungan ngan sesape lagi dah... i just want babies.. boleh??? yup, in few years time, i will adopt a son of my on.. of a daughter... so what if i cherish my celibacy?

damn... masih marah lagi kat bdk ni... :( and for mat F, i think it almost time for us to depart... what say you?????

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.