0

Yakin Boleh!

Posted by Cikgu Fitrie on 11:21 AM in ,
Fuh.. Fuh.. Fuh... Tiup habuk lah! Dah berhabuk blog ni... tak update since 4.9.2009.. Motif? Bnyak kerja sesangat! Blog panitia pun dah tumbuh lalang! Hehe... Bukan apa, mmg quite busy since puasa... Planning raya lah, planning panitia, planning program sekolah, planning business masa puasa lah dll... InsyaAllah ada kelapangan akan diupdatekan sume cite2 tu...

Cakap pasal sibuk ni, mmg lah tak pernah stop... Tggu la cuti sekolah ni baru leh dapat bernafas sikit...! hehehe... Ni pun dah start busy nak exam, pastu tanda kertas, pastu key in markah, pastu analisis n post mortem, pastu hari anugerah, pastu annual dinner...! Ni tak kira lagi minggu depan gak ada perkhemahan gabungan unit beruniform! Pastu sambutan hari kanak2 lak, jatuh dalam AJK persembahan lagi... Aiyoh, super busy sangat!

Tapi pape hal pun, kerja tetap kerja.. Buat mesti buat... Just one thing, i was distracted a lot with my personal love life! Ramai yg dah tahu gak yang aku ngan si DIA tu, dah officially-unofficially broke up! Klu tak faham takpe, ada masa leh explain!

But for now, I wish myself all the best and hope sume mendioakan aku so that aku dapat buat yg terbaik sampai hujung tahun ni...

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.