0

Huish... raya sudah...

Posted by Cikgu Fitrie on 10:51 AM in , ,
Diam tak diam, dah almost a year i am not actively updated my blog... *sigh* Sakit malas dan penat mmg takde ubatnyer... Hence, posting yang sekali sekala sahaja... So, talk about raya ni, sebelum terlambat ni, nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat kawan2 yang sentiasa berada dalam kehidupan ni...

Buat my bff, Aini dan Shue, thanks for always be here... Seronok kwn2 ngan korang... Maybe sebab kepala kita ni gila2 punyer kepala.. hahaha... So, everyday at skool is a fun day... Mesti gelak je memanjang...

Tak lupa juga family... Nak tulis panjang2 pun, mak abah adik kakak bukannya baca pun blog ni, but at least, i knew in my heart, how i felt bout them.. I LOVE U ALL...

Buat kwn2 lain, korang pun best gak... This year, rasanya ckgu2 lelaki makin close n akrab, hbgn ngan boss baru pun sangat2lah baik... Untuk korang pun, aku mntak maaf bnyak2 kalau ada salah silap...

Juga, anak2 murid kesayangan, khasnya 2PA, 2PC dan 6PD, Selamat hari raya juga, maaf zahir dan batin...

Cerita tentang anak murid ni, lega lah jugak sebab UPSR dah selesai... Rasa separuh stress dah hilang... tersangatlah lega... Cikgu doakan kamu sume berjaya... InsyaAllah...

Until next post, chow now...

0 Comments

Copyright © 2009 Cikgu Fitrie menulis... All rights reserved. Theme by House Of Hanna Ritta. | Bloggerized by Hanna Ritta.